Sportmassage en ontspanningsmassage Kampen

Bij Salon 6 Pedicure & Schoonheidssalon Kampen kunt u terecht voor een heerlijke ontspanningsmassage of voor een professionele sportmassage.

Ontspanningsmassage

Wilt u even helemaal heerlijk ontstressen? De dagelijkse beslommeringen even vergeten en nieuwe energie opdoen? Maak dan bij Salon 6 Pedicure- & Schoonheidssalon Kampen een afspraak voor een ontspannende massage. U zult deze behandeling ervaren als een echte oppepper. Wanneer u last heeft van vermoeide of pijnlijke spieren biedt een massage verlichting en zorgt deze voor vermindering van de klachten. Daarnaast helpt een ontspanningsmassage erg goed tegen stress. Een massage zorgt er immers voor dat de stoffen endorfine en oxytocine vrijkomen in het lichaam. Dit zijn gelukshormonen die zorgen voor een hogere weerbaarheid tegen stress, ze verbeteren de psychische gezondheid en laten het lichaam sneller tot rust komen.

Sportmassage

Ook bent u bij Salon 6 Pedicure- & Schoonheidssalon Kampen aan het juiste adres voor een professionele sportmassage, met als doel u weer in een optimale lichamelijke conditie te brengen en te houden. Of u nu een frequente sporter bent of iemand die slechts af en toe een rondje hardloopt of een balletje slaat of trapt: iedereen kan te maken krijgen met een blessure. Een sportmassage zorgt voor een krachtige, diepe behandeling van de onderliggende spierlagen. De behandeling verbetert de doorbloeding van de pijnlijke spier of spiergroep, waardoor spanning in het lichaamsdeel afneemt en afvalstoffen het lichaam beter kunnen verlaten. Uiteindelijk verbetert een sportmassage de stofwisseling, zodat het lichaam sneller herstelt.

Ik ben NGS-sportmasseur. Dit houdt in dat iedere sporter bij mij in vertrouwde handen is en dat ik mijn kennis over sportmassage jaarlijks actueel houd.

 

Direct een afspraak maken? Bel dan met: 06 – 29 60 35 52