Schoonheidsspecialiste in Kampen

Bij Salon 6 in Kampen krijgt u deskundig advies over behandelingen van de schoonheidsspecialiste die specifiek op uw huidtype en huidconditie is afgestemd. U kunt bij mij terecht voor een ontspannen basisbehandeling, maar ook de oplossing voor uw huidprobleem. Heeft u bijvoorbeeld last van een vochtarme huid, overpigmentatie, vroegtijdige huidveroudering, rimpels of een vette huid? Dan ontvangt u een prettige behandeling om uw huid te laten herstellen. De behandelingen van onder andere Neoderma zijn ook zeer geschikt voor mannen, want er bestaat een aparte productlijn speciaal voor de mannenhuid. De mannenhuid heeft het soms zwaar door dagelijks scheren, maar voelt na een behandeling weer plezieriger aan.

Voor ieder huidprobleem de juiste oplossing

Verwen en verbeter uw huid met natuurlijke ingrediënten. Heeft u geen bijzonderheden, maar wilt u een ontspannen en verzorgende behandeling? Dan kunt u kiezen voor een basisbehandeling. Ook voor huidproblemen kunt u bij mij terecht. Ik werk uitsluitend met Neoderma, wat ‘nieuwe huid’ betekent. Neoderma zorgt namelijk voor een perfect huidvernieuwend resultaat. Alle producten van dit merk zijn vrij van minerale oliën, lanoline, dierenextracten, genetische manipulatie en parabenen. Planten en kruiden vormen de basis, die in combinatie met moderne productietechnieken de huid verzorgen en herstellen. De schoonheidsproducten die ik gebruik zijn niet op dieren getest.

Behandelingen van de schoonheidsspecialiste in Kampen

Bij uw schoonheidsspecialiste in Kampen kunt u kiezen uit een basisbehandeling of 11 speciale gezichtsbehandelingen. Uw schoonheidsspecialiste analyseert eerst uw huidtype, zodat u de juiste behandeling ontvangt. Klik op de behandeling voor meer informatie.

U kunt natuurlijk ook bij mij terecht voor een deelbehandeling. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het in vorm brengen van de wenkbrauwen, het verven van de wimpers of het harsen van de benen.

Direct een afspraak maken? Bel dan met: 06 – 29 60 35 52