Ben u het lakken zat? Tipt u uw nagellak al na 1 of 2 dagen bij? Heeft u geen zin in lang wachten tot uw nagels droog zijn?

Wilt u mooie verzorgde nagels, maar wilt u geen kunstnagels? Kies dan voor de Soak of gel.

Nieuw bij Salon 6 Pedicure & Schoonheidssalon Kampen

Een innovatie op het gebied van de versteviging van de natuurlijke nagel.De lak blijft veel langer mooi dan de traditionele lakken, en verstevigt meteen de natuurlijke nagel, waardoor uw nagel de kans krijgt om mooi lang te worden. Uw nagels zijn ook meteen droog, u hoeft dus niet lang te wachten omdat anders uw nagellak beschadigd! U kunt meteen weer door met uw bezigheden.De gel lak is een sterke, transparante, elastische gel, die zeer dun aangebracht kan worden op de nagels. Hiermee heeft u bijna geen last meer van gebroken of gescheurde nagels! Ze glanzen prachtig. Ideaal voor vrouwen die geen kunstnagels (meer) willen dragen, maar die toch graag mooie verzorgde nagels willen.De Gel lak kan naturel (doorzichtig) worden aangebracht, of in een kleur over de gehele nagel.Uiteraard kunnen uw teennagels hier ook mee worden behandeld. Wekenlang mooi gelakte teennagels!Als u gekozen heeft voor een transparante kleur,  kunt u de nagels thuis met traditionele nagellak lakken, over deze gel heen. De nagellak blijft zelfs nog beter zitten dan op uw natuurlijke nagels. Mocht u de nagellak willen verwijderen, dan moet u dit wel doen met een nagellakremover ZONDER aceton, omdat deze anders de gel aan zal tasten.

Wat houd deze behandeling in:

Vooraf worden uw nagels stof, vuil en vetvrij gemaakt. Wilt u de nagels alleen gelakt hebben, dan beginnen we met een laagje basis gel. Deze wordt in de nieuwste UV lamp met LED technologie uitgehard. Dit gaat veel sneller dan in een traditionele UV lamp. Als u de nagels ook verstevigd wilt hebben, herhalen we deze stap. Indien nodig, zelfs nog een keer.Daarna brengen we de gel lak in de door u gekozen kleur aan in 2 dunne laagjes die ook weer afzonderlijk worden uitgehard in de UV LED lamp.We sluiten af met een top gel voor een mooie glanzende nagel.Ondanks er een aantal laagjes over elkaar worden aangebracht, heeft dit niet een dikke nagel als resultaat.Met deze gel lak heeft u binnen zeer korte tijd mooie stevige, glanzende nagels.

De gel lak blijft gemiddeld 2-4 weken zitten, dit is per persoon afhankelijk. Op de teennagels blijft het gemiddeld 3-5 weken zitten. Tevens kunt u deze behandeling in combinatie met een pedicure behandeling doen bij Salon 6 Pedicure & Schoonheidssalon Kampen. Omdat de gel lak meegroeit met de natuurlijke nagels, zult u ook hierbij de nagels moeten laten nabehandelen, om er voor te zorgen dat ze mooi blijven en niet alsnog gaan breken. De gel wordt hierbij licht gevijld, waarna een nieuw kleurtje aangebracht wordt. Mocht u deze gels om enige reden niet meer op uw nagels willen hebben, dan is deze tevens eenvoudig te verwijderen door de gel eraf te weken in aceton (vandaar de naam ‘Soak Off Gels’) De nagels zelf bijhouden en verzorgen is zeer eenvoudig. Belangrijk daarbij is in elk geval dat u minimaal 1 maal per dag de nagels en nagelriemen verzorgt met nagelriemolie.

Tot ziens bij Salon 6 Pedicure & Schoonheidssalon Kampen