Medisch pedicure Kampen

Als het om lichaamsverzorging gaat worden voeten nogal eens vergeten, terwijl het belangrijke onderdelen van uw lichaam zijn. Uw voeten staan immers letterlijk de hele dag voor u klaar en dragen u bij elke stap die u zet. Salon 6 biedt uw voeten dan ook de verzorging die zij verdienen.

Behandeling van de risicovoet

Ik ben medisch pedicure en gespecialiseerd in de behandeling van de voet met een verhoogd risico op complicaties (de risicovoet). Dit houdt in dat ik gecertificeerd ben voor de voetverzorging van diabetes- en reumapatiënten. Ook de oudere voet, de verwaarloosde voet en de spastische voet vallen onder mijn specialisatie. Verder blijf ik mijn kennis als medisch pedicure steeds verbreden. Ik ga regelmatig naar lezingen en voorlichtingen in de branche van voetverzorging. Ten slotte ben ik aangesloten bij de brancheorganisatie Provoet, heb ik mijn AGB-code en sta ik ingeschreven in het KRP-register. Voor diabetes- reumapatiënten is de behandeling in sommige gevallen geheel kosteloos, omdat kosten eventueel worden vergoed door de ziektekostenverzekering. Indien u diabetespatiënt bent kunt u na een verwijzing van een podotherapeut bij mij terecht voor de behandelingen.

Overige behandelingen van de medisch pedicure

Naast de behandeling van de risicovoet kunt u bij mij als terecht voor nagelbeugels tegen ingroeiende teennagels en ortheses die bijvoorbeeld beschermend of preventief werken tegen een hamer- of klauwteen. Heeft u een lelijke of pijnlijk korte nagel? Dan is nagelregulatie de oplossing. Dit is zowel een medische als cosmetische behandeling. Hierbij wordt een nieuwe kunstnagel opgebouwd, terwijl de eigen nagel de ruimte krijgt om gezond door te groeien. Daarnaast heb ik diverse behandelingen tegen een schimmelnagel (ook bekend als kalknagel), likdoorns en kloven. Natuurlijk kunt ook bij Salon 6 langskomen voor een voetmassage of een andere heerlijke voetverzorgende behandeling.

Medisch pedicure in Kampen – ook bij u thuis

Salon 6 is gevestigd aan de Acacialaan 1 in Kampen. Deze straa is gemakkelijk bereikbaar met de fiets of met de auto. De auto kunt u voor de deur kwijt en u hoeft geen parkeergeld te betalen. Bent u niet in de gelegenheid om naar Salon 6 te komen? Dan kom ik voor de pedicurebehandeling graag bij u aan huis.

Direct een afspraak maken? Bel dan met: 06 – 29 60 35 52

Direct een afspraak maken? Bel dan met: 06 – 29 60 35 52