Pedicure behandeling Kampen

Manicure met gellak

Bladdert uw nagellak al na een dag af? Heeft u geen zin om te wachten tot uw nagels droog zijn? Wilt u verzorgde nagels, maar geen kunstnagels? Bij Salon 6 krijgt u een professionele manicure met gellak.

Wat zijn de voordelen van manicure met gellak?

Ik richt me voornamelijk op manicure met gellak en werk daarbij met Gelish. Gelish is soak off polish, die aangebracht wordt als nagellak maar de stevigheid van gelnagels geeft. Dit hoogstaande merk uit de Verenigde Staten is geurloos en stofvrij. Het verstevigt uw nagels zonder deze te beschadigen. Met een manicure van Gelish krijgen nagels dus de kans om mooi lang te worden. Ook zijn uw nagels meteen droog, zodat u niet lang hoeft te wachten omdat anders uw nagellak beschadigt. Een ander groot voordeel van een manicure met Gelish is dat de lak gemiddeld een week langer blijft zitten dan andere gellak. Hierdoor heeft u drie weken lang plezier van mooie nagels aan uw handen en aan uw voeten zelfs tot zes weken. U heeft de keuze uit diverse prachtige lakkleuren. Gaat u voor natuurlijke nagels of wilt u opvallende lak die direct in het oog springt? Gelish heeft voor ieder wat wils.

Wat houdt manicure met gellak in?

Voorafgaand aan de behandeling worden uw nagels schoongemaakt. Wilt u de nagels alleen gelakt hebben? Dan beginnen we met een laagje basisgel. Deze wordt in de nieuwste UV-lamp met LED-technologie uitgehard. Wilt u de nagels ook verstevigd hebben? Dan herhalen we deze stap – indien nodig – een tweede keer. Daarna brengen we de gellak aan in twee dunne laagjes, die ook weer worden uitgehard in de UV-lamp. We eindigen met een topgel voor een glanzende nagel. Hoewel er een aantal laagjes over elkaar worden aangebracht, heeft deze behandeling niet het resultaat van een dikke nagel. Integendeel: met deze lak heeft u binnen korte tijd mooie, stevige en glanzende nagels.

Direct een afspraak maken? Bel dan met: 06 – 29 60 35 52